Wiza do Kolumbii dla cudzoziemców

Udać się w Kolumbię lekko, jeżeli dla was są dobre pewne miejscowe właściwości i warunki. Ten kraj warto odwiedzić z powodu jej wspaniałych ludzi, unikatowych naturalnych miejsc i kultur. Jej ekonomika bardzo mocna, zarządzanie biznesu albo prowadzenie różnych prac w Kolumbii pojawiają się całkowicie bezpiecznym. Kolumbia staje się doskonałym miejscem do turystyki i odpoczynku, także jak jak i do stały pobytu.

[Uwaga Eksperta: kilka nowych zasad Kolumbijskich imigracyjnych władz nabrali mocy 24 lipca 2013. Szczegóły, przyprowadzone w tej pozycji, mogą zmienić się po tej dacie, i ten artykuł będzie odnawiać się wkrótce po tego.

 

Dla tych, kto ma zamiar odwiedzenia Kolumbii niezbędny rzeczywisty dowód osobisty, działające jeszcze jak minimum 6 miesięcy po zakończeniu podróży. W przypadku tranzytu przez terytorium Kolumbii niezbędne otrzymywać wizę tranzytową. Nie porzucając tranzytową strefę portu lotniczego dla przesiadki na inny kurs w trzecią częścią kraj na pewien czas nie bardziej 24 godzin parafa nie potrzebna.

Od otrzymywania paraf


Opinie o firme "NIKITA FIRST"

Jeśli są magicy wykonywane pragnienia związane z wizami, to właśnie ci ludzie. Uniemożliwiają. Nie wiem jak oni to robią, ale najbardziej nierealne wykonać. Pracowaliśmy z Valentina, nie ma słów, które mogłyby wyrazić moją wdzięczność. Teraz są twoi klienci. Dziękuję za waszą pracę.

Ocena:
5

Odpowiedź eksperta:
))
27.08.2015

Doradca

Szukaj w serwisie

Zamówienie wiz

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
 888888888   8888888888   .d8888b.   8888888888 
888 d88P d88P Y88b d88P
888 d88P 888 d88P
8888888b. d88P 888d888b. d88P
"Y88b 88888888 888P "Y88b 88888888
888 d88P 888 888 d88P
Y88b d88P d88P Y88b d88P d88P
"Y8888P" d88P "Y8888P" d88P


Enter the code depicted in ASCII art style.

Doradca w sprawach Kolumbii